Puzzels op leeftijdVerzendkosten

Verzendkosten Nederland € 3,25
Verzendkosten België € 6,50

Houten puzzels

Informatie

Bestel informatie

Levering
Alle bestellingen worden zo snel mogelijk verzonden mits het artikel op voorraad is.  

Verzendkosten
Wij hanteren de tarieven van post.nl van €3,25 in Nederland en in België €6,50. Voor de overige landen mail ons even over de prijs.

Betaling
Betaling geschiedt door middel van bankoverschrijving (vooruitbetalen), Rembours, Paypal of ideal.Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Houtenpuzzels.com blijft eigenaar van de goederen tot dat volledige betaling heeft plaatsgevonden. 

Annuleren
Wil je een puzzel  retour sturen dan kan dat tot 30 dagen na ontvangst van het artikel, mits voorzien van originele verpakking en het product geen gebruiksporen heeft. De originele factuur dient bijgesloten te worden. Je dient zelf zorg te dragen en te betalen voor het retourneren van het artikel. Indien je de puzzel retour wil zenden verzoeken wij contact met ons op te nemen per mail. Als na controle het vermoeden bestaat dat de artikelen zijn gebruikt of na ontvangst zijn beschadigd behouden wij ons het recht om niets of slechts een gedeelte van het bedrag terug te betalen. Na ontvangst van de retourzending (in goede orde) zullen wij het betaalde bedrag minus de verzend- en administratie kosten aan u terugstorten. 

Retourzenden
Artikelen die retour gezonden moeten worden naar het volgende adres:

Houtenpuzzels.com, Multatulilaan 64, 9752 GG Haren gn 

Afhalen van goederen
Als je hebt gekozen voor afhalen, dan kan je eventueel bij opmerkingen aangeven wanneer je de bestelling wilt ophalen. Graag in overleg met ons, zodat wij kunnen zorgen dat er iemand aanwezig is. Wij nemen na ontvangst van de bestelling zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak definitief te maken. Wij verzoeken het bedrag bij afhalen contant(gepast) te betalen of van te voren te betalen met Ideal. 

Garantie
Houtenpuzzels verkoopt alleen kwaliteits-produkten. We geven je de gebruikelijke fabrieksgarantie.
Mocht er wel iets zijn, neem gerust contact met ons op. 

Privacy Verklaring
Er wordt vertouwelijk met de persoonlijke gegevens omgegaan. Zodat deze niet in handen komt van derden.